Provozní doba prodejny:
Po-Pá 8:30 - 16:30 hod.

Prodejna:
Radniční náměstí 30,
739 34 Šenov


Kontaktní osoby:
Aleš Náhlý 
Tel.: (+420) 724 240 827
Renáta Náhlá
Tel.: (+420) 792 337 971
Matěj Náhlý
Tel.: (+420) 723 320 718
Objednávky
Tel.: (+420) 606 591 877


Fakturační adresa:
VIA VENANDI s.r.o.
Okružní 153, 739 34 Šenov
Tel.: 724 240 827


IČO: 06984622
DIČ: CZ06984622


E-mail: info@e-myslivost.cz
www.e-myslivost.cz

Tento web používá cookies,
více informací zde.

Směs koření - Divoké koření Reny

Směs koření - Divoké koření Reny
Název: Směs koření - Divoké koření Reny
Kód produktu:EM0409
PartNO:EM0409
Výrobce:Reny
Záruka:2 roky
Cena bez DPH:47,83 Kč
Cena s DPH: 55,00 Kč
Dostupnost:Skladem (4 ks)
Počet kusů:
Naše cena:

55,00 Kč (Cena s DPH)

Orientační cena v €:2,16 €

Základní informace

Základní informace

Balení - 100g
Divoké koření je směs koření určená především pro přípravu zvěřiny, ale i králíka, skopového, hovězího nebo i drůbeže.
Divoké koření je ideální pro přípravu smetanových omáček ze zvěřiny nebo pro dušená a pečená masa na víně.

Doplňující informace

Doplňující informace

Divoké koření je směs koření určená především pro přípravu zvěřiny, ale i králíka, skopového, hovězího nebo i drůbeže.
Divoké koření je ideální pro přípravu smetanových omáček ze zvěřiny nebo pro dušená a pečená masa na víně.
Složení: sůl (max. 45%), bobkový list, jalovec, nové koření
Hmotnost: 100g


Recept:
Jelení kýta na divoko

800 g jelení kýty, 400 g rajčat, 1 mrkve, kousek celeru, 4 stroužky česneku, 1 cibule, 3 lžíce hladké mouky, směs divokého koření, 2 dl červeného vína, 2 dl smetany, 2 dl vývaru (z kostky), petrželová nať, 2 lžíce olejem, sůl, pepř
Prolisovaný česnek smícháme s kořením, zalijeme vínem. Maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme 1 den v chladničce.
Maso vyjmeme osolíme a opepříme a poprášíme moukou. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, celer, mrkev, přidáme maso a společně se zeleninou osmahneme. Vmícháme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, podlijeme procezenou marinádou, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu, v níž jsme rozmíchali lžíci mouky, krátce prohřejeme, vmícháme nasekanou petrželku a nalijeme na maso.
Příloha: hranolky
Bažant na divokém koření
1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, směs divokého koření, sůl.
Bažanta protáhneme proužky slaniny a lehce osolíme. Část slaniny dáme do břišní dutiny. Opečeme na másle, přidáme koření a pečeme v troubě do měkka za stálého polévání vypečenou šťávou.
Starší kus nejprve podusíme v přiklopeném pekáči a potom odklopíme a pečeme dozlatova.

Výrobce

Výrobce



Cílem Reny koření je připravit pro Vás to nejkvalitnější,nejchutnější a nejvoňavější koření do jídel či nápojů a jiných.

Pečlivě proto pro Vás vybírají ,kontrolují a usilovně zlepšují nové nápady pro míchání kořenících směsí. Reny koření má cíl a to je přinášet radost do života zákazníkům.
  • Ocenění Zlatý klas
  • Vyráběno v České republice
  • Tradice 15 let

Vše k produktu

Vše k produktu

 

Komentáře k výrobku

Komentáře k výrobku

Vkládání komentářů je povoleno pouze registrovaným a přihlášeným uživatelům.

Zadejte své přihlašovací údaje: